ARHITECTURA.6-2018

 

Prelungire termen de predare a proiectelor la concursul Arhitectura.6.

Pentru că au mai existat solicitări de înscriere a proiectelor după ora limită anunțată a etapei de preselecție și pentru că, în același timp, ne dorim o ediție cât mai bogată în proiecte, am decis prelungirea  termenului de predare la concursul Arhitectura.6.

Considerăm că această prelungire nu va aduce dezavantaje concurenților care au trimis deja proiecte deoarece competiția de față este una de proiecte finalizate (realizate sau nu), ale căror soluții nu s-ar putea îmbunătăți în timpul suplimentar.

Totuși, concurenții care au trimis proiecte deja și, din diverse motive, doresc să le corecteze, o pot face până la termenul de mai jos.

Termenul final de transmitere a proiectelor pentru etapa de preselecție este  miercuri, 22 august, ora 22:00. După această dată și oră, nu se vor mai admite lucrări în concurs.

Reamintim  participanților ca pentru  etapa I de preselecție trebuie pregatit un format simplificat al proiectelor.( un singur format pdf / proiect cu maxim 3 pagini și max. 6Mb/fișier sau o arhiva de max. 6Mb conținând maxim 3 fișiere format .jpg) care să cuprindă poze, planuri, secțiuni și alte mijloace de descriere grafică care să definească obiectivele prezentate.

Regulamentul complet al concursului se află pe prima pagină a site-ul concursului (www.arhitectura6.ro)

Așteptăm cu drag să ne trimiteți proiectele!

imagine

Advertisements